Arkkitehtipalvelut​

Tarjoamme laadukkaat arkkitehtipalvelut eri projekteihin.

Asiakaslähtöisten ja monipuolisten asiantuntijoidemme osaaminen kattaa kaiken tarvittavan aina pääsuunnittelusta maankäytön suunnitteluun ja kaavoitukseen sekä sisustussuunnitteluun. Tilaamalla arkkitehtipalvelun luotettavalta ja kokeneelta tekijältä projektisi lepää osaavissa käsissä sen vaatimustasosta riippumatta.

Jos asiakaslähtöinen arkkitehtisuunnittelu kiinnostaa, lähesty meitä ja tiedustele lisää!​

Arkkitehtisuunnittelun avainrooleissa ovat toiminnallisuus ja käyttäjäkokemus. Kaikki tekemisemme perustuu yhteistyöhön ja avoimuuteen, jotta voisimme sisäistää asiakkaamme tavoitteet ja muuntaa ne arkkitehtuurimme kautta rakennuksiksi ja toimiviksi tiloiksi. Parhaat arkkitehtisuunnittelun ratkaisut ovat lopulta yksinkertaisia ja ne syntyvät tiiviissä yhteistyössä asiakkaan ja hankkeen muiden toimijoiden kanssa.

Korjausrakentaminen

Korjausrakentamisella saadaan puhallettua vanhaan kiinteistöön uutta henkeä ja tätä kautta vanhaan tilaan saadaan uuden veroiset olosuhteet. Jäsenyrityksemme kautta saat laadukkaat arkkitehtipalvelut korjausrakentamiseen. Arkkitehti tekee korjausrakentamisen suunnitelmat aina asiakkaan toiveet huomioon ottaen. Tutustu alempana arkkitehtipalveluita tarjoaviin jäsenyrityksiimme! Saat tilattua projektisi arkkitehdit jäsenyritystemme kautta helposti ja nopeasti.