free html templates

United Foundersin kesätyöt 2020


Tänä vuonna haemme kesätyöntekijöitä
arkkitehti- ja LVI-suunnittelutehtäviin.

Paikkoja on auki 2-3 kpl.

Lue lisää ja laita hakemuksesi tulemaan!

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020


Haku United Foundersin kesätyöpaikkoihin vuodelle 2020 on nyt auki!


Luvassa on ykköspaikkoja 2-3 rakennusalan opiskelijalle kesälle 2020. Tänä vuonna haemme kesätyöntekijöitä arkkitehti- ja LVI-suunnittelutehtäviin. Olet hakemamme tyyppi, jos olet rakentamisen rokkikukko, intohimoinen oppija ja uusien haasteiden rakastaja, joka on valmis rikastuttamaan yhteisöämme omalla huumorintajullaan ja elämänkokemuksellaan!


United Founders on nopeasti kasvava kokeneiden rakennusalan osaajien yhteenliittymä, joka haluaa olla paras niin asiantuntijatehtävissä asiakkaalle kuin työpaikkana työntekijöille. Toimistomme sijaitsevat Helsingin lisäksi Kotkassa, Kouvolassa, Seinäjoella ja Tampereella. Vuoden 2019 aikana palkkasimme porukkaamme 20 uutta työntekijää, ja kaikkiaan UF-jengiä on jo 70 henkeä. Monenkirjavaan porukkaamme on uuden työntekijän helppo tulla mukaan!


Tälle sivulle olemme koonneet myös aikaisempien kesätyöntekijöidemme kuvauksia duuneistaan ja UF:llä työskentelystä.

Tsekkaa niistä tehtävien sisällöt ja työtehtävien luonne tekijöidensä kertomana. Katso myös Facebook-sivultamme Viikon kasvo -sarja, jossa avataan United Foundersin ihmeellistä maailmaa ja kerrotaan työntekijöistä työpöytien ja projektien takana. Ottamalla Instagramimme sekä hashtagin #UFjengi seurantaan pääset tutustumaan meihin vielä tarkemmin.


Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen info@unitedfounders.fi. Mainitse hakemuksessa tehtävä, jota ensisijaisesti haet (arkkitehtisuunnittelu, rakennesuunnittelu, LVI-suunnittelu). Käsittelemme hakemukset heti niiden saavuttua ja järjestämme myös haastatteluja saman tien. Laita siis pian hakemusta tulemaan!


Olemme vastuullinen kesäduunipaikka 2020. #VKD20


PS.
Kiinnostaako yrittäjyys rakennetun ympäristön parissa? Tutustu United Founders SeedFundiin, joka auttaa sinut vauhtiin yrittämisen kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro lyhyesti tarinasi ja ideasi meille!

Työntekijämme
kertovat

Sanna Seppäläinen, Plan B Korjaussuunnittelupalvelut Oy

Aloitin Plan B Korjaussuunnittelupalvelut Oy:ssä harjoittelijana toukokuussa 2018. Opiskelen Helsingin Metropoliassa rakennustekniikkaa suuntautuen rakennesuunnitteluun. Opiskelen nyt viimeistä vuotta ja keväällä olisi tarkoitus valmistua.

Plan B:llä ja yleisesti United Foundersilla on mahtava työilmapiiri. Kaikilla on ystävällinen ja avoin asenne uusia työntekijöitä kohtaan. Harjoitteluuni kuului paljon itsenäistä työskentelyä, mutta kun kaipasin apua, sain sitä välittömästi muilta työntekijöiltä.

Suurimmaksi osaksi olen tehnyt 3D-mallintamista Tekla Structures-ohjelmalla. Piirsin myös AutoCADillä rakennetyyppejä ja detaljeja sekä suunnittelin palokatkoja. Vanhat taitoni kehittyivät entisestään ja töiden ohessa omaksuin paljon uusia asioita rakennesuunnittelutyöstä.

UF (United Founders) ottaa halukkaita hyvin mukaan yhteisiin tapahtumiin ja niiden suunnitteluun. Itse sain ilokseni ottaa osaa yrityksen pikkujoulujen järjestämiseen. UF pitää myös kesäisin koko henkilöstön kesäjuhlat, jotka yhdistävät ihmisiä ja luovat hyvää ryhmähenkeä sekä hauskoja muistoja.

Tällä hetkellä teen Plan B:lle opinnäytetyötä ja odotan innolla, että pääsen valmistumisen jälkeen jatkamaan taitojeni kehittämistä ja oppimaan uutta. :)

Tuliko mieleen jotain mitä haluaisit kysyä? Minulle saa soittaa numeroon 040 528 3799.

Topi Virri, VisioPlan Talotekniikka Oy

Aloitin VisioPlan Talotekniikalla LVI-suunnitteluharjoittelijana helmikuussa 2018. Tulin alunperin kesätyöntekijäksi, mutta sopimustani jatkettiin syksyllä. Aloittaessani opiskelin kolmatta vuotta Leppävaaran Metropoliassa talotekniikkaa. Nyt olenkin jo ehtinyt valmistua AMK-insinööriksi ja työskentelen VisioPlanilla täyspäiväisesti vakituisessa työsuhteessa.

Vastaanotto United Foundersin yritysyhteisöön, jossa VisioPlan on yksi toimija, oli alusta asti todella lämmin ja avoin. Työilmapiiri on hyvä ja UF järjestää yrityksilleen yhteistä toimintaa, kuten kesäjuhlia. Työajat VisioPlanilla ovat joustavia ja tekevälle on töitä löytynyt.

Pääsääntöisesti toimistolla työskentelee kanssani 2-3 kokeneempaa LVI-suunnittelijaa/projektipäällikköä, jotka ovat vastanneet koulutuksestani yhdessä toimitusjohtaja Antti Ollikaisen kanssa. Työskentely toimistolla on usein itsenäistä, mutta opastusta asiassa kuin asiassa saa heti, kun sitä tarvitsee.

Ohjelmista MagiCad on käytetyin työkalu. Lisäksi Excel toimii LVI-suunnittelun tukena (esimerkiksi lämpöhäviöiden tai lämmitystehon tarpeen laskeminen, normi- ja mitoitusvirtaamat jne). Arkistointi sekä lupa-asiakirjojen ja muiden asiakirjojen täyttö Windowsin yleisimmillä työkaluilla on kuulunut myös isona osana työnkuvaani.

Projekteja on ollut moneen lähtöön. Toisten parissa työskennellään useita kuukausia, kun taas jotkut hoituvat muutamassa päivässä. Tilaajia on yksityishenkilöistä suuriin asunto-osakeyhtiöihin. Pääosin VisioPlan tekee linjasaneeraushankkeita.

Etenkin korjaushankkeissa LVI-asiantuntijan työ on merkittävissä määrin asiakaspalvelutyötä. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat siis tarpeen. Kommunikointia tilaajan ja muiden projektissa toimivien osapuolten kanssa tulee siis vastaan jonkun verran. Yhteistyötä esimerkiksi rakenne- ja sähkösuunnittelijoiden sekä arkkitehtien kanssa helpottaa se, että kyseiset henkilöt löytyvät vain muutaman metrin päästä saman katon alta. Toimiston ilmapiiri on todella rento, ja ongelmiin on helppo löytää ratkaisut kasvotusten tutun työkaverin kanssa.

Vaikka työ tehdään pääosin toimistolla, myös työmaat, kiinteistökierrokset ja asiakaskäynnit ovat tulleet nopeasti tutuksi. Harjoittelijana olen päässyt mukaan myös suunnittelukokouksiin ja -palavereihin sekä yhtiö- ja työmaakokouksiin.

VisioPlanin ja UF:n työilmapiiri on avoin ja auttava. Työntekijän tarpeita kuunnellaan ja esimerkiksi itselleni aukesi mahdollisuus tehdä myös insinöörityö täällä. Päivääkään en ole katunut, että päädyin työharjoitteluun juuri tänne.

Tuliko mieleen jotain mitä haluaisit kysyä? Minulle saa soittaa numeroon 050 352 1197.