14.12.2020

Kuukauden asiakas: Kirsi Lassooy

Joulukuun 2020 asiakkaamme on Kauniaisissa sijaitsevan Targa Arenan toimitusjohtaja ja Grani Tenniksen toiminnanjohtaja Kirsi Lassooy.

– Mitä teet työksesi?

Työtehtäväni ovat tosi monipuolisia. Talouskysymykset korostuvat sekä hallin (Targa Arena) että seuran (Grani Tennis) eteen tekemässäni työssä. On kiinteistön asioiden hoitoa, johtamista, seuran toiminnan johtamista, valmennusta, seuran kilpailutoimintaa, sarjojen pyörittämistä ja tapahtumien järjestämistä.

– Mikä työssäsi on parasta?

Tehtävien monipuolisuus, yhteistyö erilaisten ihmisten kanssa sekä se, että saan edistää asiaa, joka on 100-prosenttisesti hyvä, eli liikunnan edistäminen täällä Kauniaisten alueella. Tennis on hieno ja elinvoimainen laji, jossa on upea, hyviin arvoihin pohjautuva lajikulttuuri. Nykyisessä hallissamme pelataan tenniksen lisäksi padelia, sulkapalloa ja squashia. Kaikissa niissä on oma käyttäjäprofiilinsa ja oma kulttuurinsa.

– Millaisia projekteja olet tehnyt yhteistyössä United Foundersin kanssa?

Valiorakennuttajat Oy vastasi hallimme laajennusprojektin valvontatehtävistä. Projektissa rakennettiin kaksi uutta tenniskenttää ja kolme padel-kenttää. Rakennusta nostettiin ja hallin alle tehtiin 75 uutta parkkipaikkaa. Hallin sisällä uusittiin sosiaalitilat, kaksi pukuhuonetta sekä kerhohuone. Laajennukseen tehtiin myös uusia oleskelutiloja. Kaikkinensa uusia neliöitä rakennettiin yli 2 700, joten iso homma oli kyseessä. Halli luovutettiin meille äskettäin, marraskuun lopussa.

– Mikä on viimeisin asia, jossa olet onnistunut?

Kyllä tuon laajennusprojektin valmistuminen on iso onnistuminen, se antaa tyytyväisyyden ja täyttymyksen tunnetta, varsinkin kun emme itse ole rakentamisen asiantuntijoita. Kaikki oli meille siis uutta. Projektia tehtiin viisi vuotta yhdessä kaupunkien ja eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Haimme projektille opetusministeriön liikuntapaikkatukea ja sitä myös saimme.

– Mitä teet töiden vastapainoksi vapaa-ajalla?

Sitä tässä odotellessa. Kun vapaa-aikaa on, koitan liikkua, lukea ja ihan vaan hengailla kotona.

Kirsi konttorillaan eli Targa Arenalla.

– Ikimuistoisin kokemuksesi?

Muistelen perheen kanssa tehtyjä lomamatkoja, ne nousevat isoon arvoon. On hienoa, että on tullut lähdettyä niille matkoille yhdessä. Niistä on tullut aina tosi hyvä mieli.

– Terveisiä lukijoille?

Liikkukaa koronasta huolimatta, ja tervetuloa kokeilemaan mailapelejä tänne meillekin, olemme täällä teitä varten!

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä