14.9.2020

Kuukauden asiakas: Ville Leino

Kuukauden asiakas -sarjassa hypätään tänään urheilun ja muodin maailmaan. Syyskuun asiakkaamme on vastikään Billebeino Padel -keskuksen avannut entinen NHL-jääkiekkoilija Ville Leino!

– Mitä teet työksesi?

Päätyöni on Billebeinon vaatteiden suunnittelun ja brändin kasvattamisen parissa. Yrityksen toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana tehtäviini kuuluu myös paljon yhteistyökuvioiden virittämistä ja johtamistyötä. Oman vision toteuttaminen vaatii, että olen toiminnassa laajasti mukana. Meillä on tällä hetkellä yhdeksän työntekijää.

– Millaisia projekteja olet tehnyt yhteistyössä United Foundersin kanssa?

Avasimme syyskuussa Billebeino Padel -kentän Pasilan Konepajan Train Factorylle. Serrasorten Jarkko Peltola ja Kalle Rautio hoitivat projektin työnjohtotehtävät. Kallen ja Jarkon kanssa toimiminen on ollut kaikin puolin helppoa ja sujuvaa! (Padelkeskus valmistui osana Train Factory -hanketta, jossa ovat Serrasorten lisäksi mukana UF-yritykset Laitila Arkkitehdit, VisioPlan Talotekniikka, VisioPlan Sähkö, Plan B Korjaussuunnittelupalvelut ja Paloturvasuunnittelu Block, toim. huom.)

– Mikä on viimeisin asia, jossa olet onnistunut?

Tämä padel-projekti on ollut itselle makea keissi ja intohimoprojekti. Se on ollut jo vuoden verran työn alla, ja lopputulos on sellainen mitä ajateltiinkin sen olevan.

– Mitä teet töiden vastapainoksi vapaa-ajalla?

Olen siinä mielessä onnellisessa tilanteessa, että harrastuksista on tullut minulle työ. Lätkästä tuli työ, ja nyt myös padelista on tullut työ. Olen jäänyt lajiin pahasti koukkuun! On hauskaa olla töissä ja samalla harrastaa. Suurin kamppailu onkin vetää rajat vapaa-ajan ja työn välillä. Samaan aikaan tulisi ottaa happea ja huilata, mutta myös viedä asioita eteenpäin. Padelin pelaamisen ohella vietän paljon aikaa rentoutuen landella ja luonnossa.

– Ikimuistoisin kokemuksesi?

No, tässähän on ehtinyt näkemään kaikkea. Yhtä yksittäistä kun miettii, niin kyllä Philadelphia Flyersissa pelatut Stanley Cupin playoffit nousevat ikimuistoisimmaksi kokemukseksi. Siltä ajalta on muutama ennätyskin jäänyt taskuun ja päästiin Philadelphian kanssa aina finaaleihin asti. Siihen verrattuna Billebeino-brändin rakentaminen on erilaista, pitkäjänteistä työtä, josta on vaikeampi nostaa esiin yksittäisiä herkkuhetkiä.

Ville Leino

– Neuvoja samaan työhön haluaville?

Pitää olla valmis tekemään kovasti töitä, oli kyseessä sitten padel, vaatebisnes tai ammattiurheilu.

– Terveisiä lukijoille?

Sanoisin että tulkaa rohkeasti kokeilemaan vähän erilaista urheilukokemusta. Meidän padel-hallilla soi musiikki ja meininki on rentoa. Padel on siitä hieno laji, että siihen pääsee helposti sisään ja siinä on helppo myös kehittyä. Laji on luonteeltaan sosiaalinen, joten sitä pelaamalla pystyy hoitamaan monta kärpästä yhdellä iskulla.

📍 Billebeino Padelin löydät Helsingin Vallilasta osoitteesta Traverssikuja 3. Lisätietoja

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä