LVI-suunnittelu, LVI-hankkeiden projektinjohto ja LVI-valvonta

LVI-suunnittelu ja LVI-valvonta sekä myös LVI-projektinjohto kannattaa jättää osaavan ammattilaisen huoleksi.

LVI-suunnittelu ja LVI-valvonta sekä myös LVI-projektinjohto kannattaa jättää osaavan ammattilaisen huoleksi. Korjausrakentamisessa vanhojen LVI-järjestelmien tuntemus on avainasemassa uusien järjestelmien mitoitusta varten. Pitkällä ja monipuolisella kokemuksellamme suunnittelu on optimoitua. Saat kauttamme myös optimoitua sähkösuunnittelua.

LVI-suunnittelulla on iso vaikutus kiinteistön ylläpito- ja energiakustannuksiin. Kun LVI-suunnittelu on tehty hyvin, on suurempi todennäköisyys, että rakennetun tai saneeratun kiinteistön käytettävyys on kunnossa ja esimerkiksi tekninen huolto helpompi tehdä.

Mikäli kartoituksessa ilmenee jotain korjattavaa, tarjoamme myös korjausrakentamisen palveluita.

LVI-suunnittelu ja LVI-valvonta ammattilaistemme kautta

Yrityksistämme VisioPlan Talotekniikka Oy ja VisioPlan Pohjanmaa Oy tarjoavat LVI-suunnittelun, hankesuunnittelun, projektinjohto- ja valvontapalvelut sekä KVV- ja IV-työnjohdon AA-pätevyyksillä. Aikaisempiin referenssikohteisiimme kuuluu monia linjasaneeraus- ja putkiremonttikohteita.

LVIS-hankkeiden projektinjohtopalveluissa olemme erikoistuneet kohteisiin, joissa taloteknisten järjestelmien muutosaste on suuri. Tarvitsitpa sitten LVI-suunnittelua tai LVI-valvontaa, käänny meidän puoleemme ja pyydä tarjousta!