free html site templates

Sähkösuunnittelu ja sähkövalvonta

Meidän kautta saat sähkösuunnittelijan ja sähkövalvojan

Sähkösuunnittelu ja sähkövalvonta kuuluvat palveluihimme olennaisena osana. Tarjoammekin asiantuntevaa sähkösuunnittelua ja sähkövalvontaa korjaus- ja uudisrakentamisen, asuinrakentamisen, liiketilojen sekä julkisten tilojen tarpeisiin.

Sähkösuunnittelun kirjo on paljon monipuolisempi kuin moni tulee ajatelleeksi. Kiinteistön sähköverkon ja tietoliikenneverkon sekä valaistuksen ja pistorasioiden lisäksi sähkösuunnittelija vastaa myös monista muista kiinteistön järjestelmistä. Näitä ovat esimerkiksi kulunvalvonta- ja rikosilmoitusjärjestelmä, kameravalvonta, merkinantojärjestelmä, äänentoistojärjestelmä sekä paloilmoitinjärjestelmä.

Sähkövalvoja puolestaan huolehtii sähkövalvonnasta eli siitä, että urakoitsija toteuttaa työn suunnitelmien mukaan ja tilaajan edun mukaisesti.

Yrityksemme VisioPlan Sähkö Oy tarjoaa sähkösuunnittelun ja sähkövalvonnan palveluita. Aikaisempiin referenssikohteisiimme kuuluu monia linjasaneeraus- ja putkiremonttikohteita. Tarvitsetko luotettavaa sähkösuunnittelua tai luotettavan sähkövalvojan palveluita? Ota meihin yhteyttä!

sähkösuunnittelu united founders

Tarjouspyyntö

Täyttämällä kentät pääset jättämään meille tarjouspyynnön. 
Kysy myös, jos tarvitset lisätietoja palveluistamme!