Sähkösuunnittelu ja sähkövalvonta

Meidän kautta sähkösuunnittelu ja sähkövalvonta

Sähkösuunnittelu ja sähkövalvonta kuuluvat palveluihimme olennaisena osana. Tarjoammekin asiantuntevaa sähkösuunnittelua ja sähkövalvontaa korjaus- ja uudisrakentamisen, asuinrakentamisen, liiketilojen sekä julkisten tilojen tarpeisiin. Samoihin tiloihin tarjoamme myös LVI-suunnittelua.

Sähkösuunnittelun kirjo on paljon monipuolisempi kuin moni tulee ajatelleeksi. Kiinteistön sähköverkon ja tietoliikenneverkon sekä valaistuksen ja pistorasioiden lisäksi sähkösuunnittelija vastaa myös monista muista kiinteistön järjestelmistä. Näitä ovat esimerkiksi kulunvalvonta- ja rikosilmoitusjärjestelmä, kameravalvonta, merkinantojärjestelmä, äänentoistojärjestelmä sekä paloilmoitinjärjestelmä.

Sähkötöissä pätee vanha sananlasku ”Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty”, siksi laajaan ja ammattimaiseen sähkösuunnitteluun kannattaa panostaa – se maksaa itsensä takaisin. Tarkka sähkösuunnittelu pitää huolen siitä, että lopputulos on halutunlainen. Tarjoamme sähkösuunnittelua mm. seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Kouvola ja Seinäjoki sekä Uudellamaalla kokonaisuudessaan.

Sähkövalvoja puolestaan huolehtii sähkövalvonnasta eli siitä, että urakoitsija toteuttaa työn suunnitelmien mukaan ja tilaajan edun mukaisesti.

Yrityksemme VisioPlan Sähkö Oy tarjoaa sähkösuunnittelun ja sähkövalvonnan palveluita. Aikaisempiin referenssikohteisiimme kuuluu monia linjasaneeraus- ja putkiremonttikohteita. Tarvitsetko luotettavaa sähkösuunnittelua tai luotettavan sähkövalvojan palveluita? Ota meihin yhteyttä!