Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelua ja tilasuunnittelua ammattilaisten toimesta

Kokonaisvaltainen sisustussuunnittelu ja tilasuunnittelu on luontevaa ottaa osaksi arkkitehtisuunnittelua. Palveluitamme ovat kevyet stailaukset olemassaoleviin tiloihin, kiintokaluste- ja irtokalustesuunnittelu, valaistussuunnittelu sekä pintojen, tekstiilien ja värien valinnat. Meiltä saat kaiken, mitä hyvään sisustussuunnitteluun ja tilasuunnitteluun kuuluu. Saman katon alta on helppo tilata kaikki palvelut. Kauttamme saat hankittua myös muut arkkitehtipalvelut.

Sisustussuunnittelemme toimintaa tukevia, elämyksellisiä ja kauniita sekä kestäviä julkisia tiloja, työympäristöjä ja kaupallisia tiloja. Autamme tarvittaessa hankinnoissa ja kilpailutuksessa ja luotsaamme myös toteutuksen, aina kunkin projektin luonteen mukaan.

Tilasuunnitteluprosesseissa on mukana useita osapuolia. Sujuva yhteistyö osapuolten kesken on keskeistä, jotta hankkeet etenevät suunnitellusti ja aikataulussa. United Foundersilta löytyy tiimi ja kontaktit toteutuksen jokaiseen vaiheeseen aina arkkitehti- ja tilasuunnittelusta projektinjohtoon ja valvontaan.

Yrityksistämme Laitila Arkkitehdit Oy Kotka ja Helsinki tarjoavat monipuolisesti tila- ja sisustussuunnittelun palveluita.