website development software

Talotekniikka, sähkösuunnittelu,
paloturvasuunnittelu ja tekniset palvelut

Talotekniikan ammattilainen - VisioPlan Talotekniikka Oy

VisioPlan Talotekniikka palvelee sinua LVI-suunnittelussa, valvontatehtävissä, asunto- ja toimitilakorjauksien hankesuunnittelu-, suunnittelu- ja projektinjohtotehtävissä sekä KVV- ja IV-työnjohtotoimeksiannoissa. Myös erilaiset kuntoarviot ja muut asiantuntijatehtävät kuuluvat VisioPlan Talotekniikan palveluihin.

Antti Ollikainen, Ins. (AMK): 
Olen VisioPlan Talotekniikka Oy:n perustaja sekä United Foundersin perustajaosakas. Työuraani mahtuu paljon monenlaisia hankkeita, putkiremonteista aina massiivisiin energiateollisuuden uudisprojekteihin, unohtamatta myöskään useita toimitilojen modernisointihankkeita. Nämä kaikki ovat pitäneet sisällään erilaisia asiakkuuksia sekä monipuolisia työtehtäviä, joiden parissa on vierähtänyt aikaa yli 20 vuotta. Viimeisimmät vuodet olen toiminut talotekniikan asiantuntija- ja johtotehtävissä. 

Parhaiten onnistumme tavoitteissa, kun osapuolten välinen kunnioitus ja luottamus on kunnossa, tällöin myös yhdessä tekeminen toimii. Pidetään siis se mitä sovitaan. Tärkeää on myös, että asiakas tulee kuulluksi toiveineen ja tarpeineen. Palvelukulttuurin kehittäminen korjausrakentamisessa on kuulunut olennaisesti aiempiin työtehtäviini ja haluan ehdottomasti jatkaa työtä sen parissa. 

VisioPlanin nettisivuille

VisioPlan Sähkö Oy

VisioPlan Sähkö Oy on viiden hengen sähkösuunnitteluyritys, joka tekee sähkösuunnittelua ja sähkövalvontaa muun muassa erilaisiin liiketila- ja asunto-osakeyhtiökohteisiin sekä julkisiin rakennuksiin.

Pekka Lindeman, tekn.: 
Olen VisioPlan Sähkö Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Yli 20-vuotisella työurallani olen toiminut sähköasentajana, -suunnittelijana, -valvojana sekä projektipäällikkönä useissa erilaisissa projekteissa aina sairaaloista toimisto- ja asuinrakennuksiin.


VisioPlanin nettisivuille

VisioPlan Pohjanmaa Oy

VisioPlan Pohjanmaa palvelee asiakkaitaan Seinäjoen keskustasta käsin. VisioPlan tarjoaa LVI-suunnittelupalveluiden lisäksi myös sammutuslaitteistosuunnittelun palveluita.

Pasi-Aatos Kari, Ins. (AMK)
Olen VisioPlan Pohjanmaan toimitusjohtaja. Minulla on kokemusta LVI-alan asiantuntijatehtävistä yli 20 vuoden ajalta. Viimeisimpänä olen toiminut sekä alue- että yksikönpäällikön tehtävissä. Viime vuosien aikana olen osallistunut erityisesti suurten julkisten rakennusten sekä vaativien kohteiden IV-, LVI- ja LVISA -suunnitteluun.

Jouni Tuuri, tekn.
Projektipäällikkönä vastaan VisioPlan Pohjanmaalla sammutuslaitteistosuunnittelusta, joka on erityisosaamisaluettani. Olen 25-vuotisella LVI-alan urallani kerännyt kokemusta niin suunnittelijan kuin urakoitsijan tehtävistä.

VisioPlanin nettisivuille


Paloturvasuunnittelu Block Oy

Paloturvasuunnittelu Block Oy on paloturvallisuuden kokonaisvaltainen suunnittelu- ja asiantuntijayritys, josta saat paloturvallisuuden kokonaissuunnitelmat, yksittäiset erityissuunnitelmat tai konsultointiapua oman tarpeesi mukaisesti. Tutustu tarkemmin paloteknisiin asiantuntijapalveluihimme!

Jarkko Tuuri, DI:
Olen Paloturvasuunnittelu Block Oy:n suunnittelupäällikkö. Olen toiminut kiinteistö- ja suunnittelualan johtotehtävissä viimeiset 10 vuotta, viimeisimpänä perustamani paloturvallisuusalan suunnitteluun ja konsultointiin erikoistuneen yhtiön Novecom Oy:n toimitusjohtajana. Kokemusta on kertynyt monipuolisesti isoista liike-, toimisto- ja teollisuusrakennusprojekteista lukemattomiin pienempiin konsultointitehtäviin.

Paloturvasuunnittelu Blockin nettisivuille

Lavicon tekniset palvelut Oy

Lavicon tekniset palvelut Oy on erikoistunut kiinteistöjen kunto- ja riskikartoituksiin sekä rakennustekniseen valvontaan.

Tatu Lavikainen. Ins. (AMK):
Olen Lavicon tekniset palvelut Oy:n toimitusjohtaja ja yksi perustajista. Jokainen projekti on omanlaisensa ja sen parissa toimivien ihmisten välinen sujuva yhteistyö on ensiarvoisen tärkeää. Omalta osaltani haluan olla edistämässä tuota yhteistyötä ammattitaidollani ja pohjoiskarjalaisella reippaalla asenteella.

Ennen Laviconia olen toiminut mm. valvojana ja työnjohtajana erilaisissa hankkeissa. Tutuksi ovat tulleet niin linjasaneeraushankkeet, toimitilamuutokset kuin kiinteistöjen kuntokartoituksetkin.

"Sie ja mie, yhdessä me onnistumme!"

Lavicon teknisten palveluiden nettisivuille