website creator

Työnjohto

Työnjohdon palvelut

Jäsenyrityksemme Serrasorte auttaa asiakkaitaan monipuolisesti työnjohtoon liittyvissä tehtävissä. Olipa tarpeenne sitten oviaukon tekeminen kantavaan seinään yksityisasunnossa tai vastaavan työnjohtajan tehtävät tuhansien neliömetrien toimitilahankkeissa.

Esimerkkejämme viime aikojen toteutetuista hankkeista, joissa Serrasorte on toiminut vastaavan työnjohtajan tehtävissä: 

• Taloyhtiön vesikaton uusiminen Espoossa, lisäksi kustannusarvio ja urakoitsijoiden kilpailutus
• Toimitilan linjasaneeraus Helsingissä
• Arvokiinteistö Helsingissä, lisäksi asbestikartoituksen laatiminen, asbestisaneerausurakan kilpailuttaminen
• As. Oy:n peruskorjaus Helsingissä, 108 asuntoa
• As. Oy:n purkaminen ja pilaantuneiden maiden poisto Helsingissä
• Arvokiinteistön laajamittainen peruskorjaus Espoossa
• Terveydenhuollon alan toimitilojen rakentaminen vanhaan kiinteistöön Helsingissä
• Pitkäjännevälisten palkkien korjaus Helsingissä
• Työnjohtotehtävät kauppakeskuksen uudisrakennustyömaalla Helsingissä

SERRASORTE OY 

Serrasorte Oy:n monipuoliseen palveluvalikoimaan kuuluvat asbesti- ja haitta-ainekartoitukset, työnjohtopalvelut sekä koordinointipalvelut. Serrasorten työnjohtopalveluihin kuuluvat korjausrakentamisen työnjohto, kustannushallinta ja rakennettavuuden arviointi. Serrasorte tarjoaa koordinointipalveluita työturvallisuuteen, kosteudenhallintaan ja suunnittelun ohjaukseen liittyen.

Jarkko Peltola, RI: 
Olen Serrasorte Oy:n toimitusjohtaja ja perustaja sekä United Foundersin perustajaosakas. Vuodesta 1996 alkaen tähän päivään saakka olen toiminut rakennustyömailla lähes kaikissa tehtävissä timpurista työpäällikköön. Työmaiden koko on vaihdellut aina miljardiluokan teollisuus- ja liikerakennuskohteista ulkomailla pieniin ravintolaremontteihin kotikulmilla. Kaikista niistä on löytynyt mielenkiintoisia haasteita ja detaljiikkaa ratkaistavaksi. 

Erityisenä mielenkiinnon kohteena minulla on rakentamisprosessin tehostaminen. Mielestäni työsarkaa riittää sillä alueella aina henkilöstön ammatillisesta osaamisesta ja motivoinnista teknisen puolen valintoihin ja menetelmiin. Itselleni on tärkeää kunnioittaa toisen osaamista kaikilla tasoilla. Nostetaan yhdessä rakennusalan ammattitaidon arvostus takaisin takavuosien tasolle. 

Asiakasprojekteissa toimin monipuolisesti asiakkaan asiantuntijana. Eritysosaamisalueitani ovat sopimustekniikka sekä rakenteiden ja rakennusmenetelmien taloudellinen arviointi.

Serrasorten nettisivuille

Tarjouspyyntö

Täyttämällä kentät pääset jättämään meille tarjouspyynnön. 
Kysy myös, jos tarvitset lisätietoja palveluistamme!