Työnjohtopalvelut​

Kauttamme saat vastaavan työnjohtajan

Vastaava työnjohtaja hakusessa? Jäsenyrityksemme Serrasorte auttaa sinua monipuolisesti työnjohtoon liittyvissä tehtävissä. Olipa tarpeenne sitten oviaukon tekeminen kantavaan seinään yksityisasunnossa tai vastaavan työnjohtajan tehtävät tuhansien neliömetrien toimitilahankkeissa. Työnjohtopalvelut auttavat esimerkiksi korjausrakentamisessa.

Työnjohtaja meiltä Helsinkiin ja muualle pk-seudulle

United Foundersin kautta saat rakennusalan työnjohtajan Helsinkiin ja muualle pääkaupunkiseudulle. Työnjohtajamme kelpoisuus on tottakai hyväksytty rakennusvalvonnan toimesta. Varmistamme, että rakennusalan projektisi menee maaliin laadukkaasti ja tehokkaasti – vahvan ammattilaisen johtamana.

Mitä vastaava työnjohtaja tekee?

Vastaavan työnjohtajan vastuulla on pitää huoli siitä, että ko. työmaalla toimitaan rakentamista koskivien lakien, määräyksien ja säännöksien mukaan. Vastaava työnjohtaja organisoi rakennustyötä ja on yhteydessä tarvittaessa viranomaisiin työn suorittamisesta.

Vastaavan työnjohtajan tehtävä on valvoa muiden erityisalojen työnjohtajia ja pitää huoli, että eri valvontailmoitukset tehdään asianmukaisesti. Hän valvoo myös, että rakennustyöt tehdään turvallisuusohjeiden mukaan.

Työnjohtaja on neuvonantajana rakennuttajan suuntaan ja vastaa hänelle kysymyksiin. Työnjohtaja pitää huolen, että vaadittavat suunnitelmat ovat olemassa ja kaikissa työtehtävissä toimitaan niiden mukaisesti.