4.12.2020

Viikon kasvo: Kaisa Korkee

Viikon kasvo -sarjassa päästään tänään Tampereen vierailulle. Vuorossa projektipäällikkö Kaisa Korkee Asiantuntijapalvelut Linjatiimistä!

– Työsi pähkinänkuoressa?

LVI-suunnittelu- ja -valvontatehtäviä, pääasiassa taloyhtiöiden korjausrakennuspuolella. Kohteet ovat toistaiseksi pääkaupunkiseudulla, mutta nyt olemme saaneet peliä avattua myös Tampereen päässä!

– Mikä on kivointa töissä juuri nyt?

Varmasti se, että pääsen tekemään monipuolisesti eri asioita ja tekemään välillä myös työmaakäyntejä.

– Olet ollut United Foundersilla toukokuusta alkaen. Miten kuvailisit UF:ää työpaikkana?

Täällä on tosi hyvä yhteishenki, ja vaikka olemme itsenäisiä yrityksiä, tuntuu kuin olisimme vain yksi firma. Olen saanut tehdä töitä yhdessä osaavien tekijöiden kanssa.

– Mikä työssäsi on tärkeintä?

Tärkeintä on suunnitella asiakkaille fiksuja, toimivia sekä kestäviä ratkaisuja. Yleisesti ottaen projektityössä täytyy pystyä säilyttämään hyvä yleiskuva projektista, jotta sen aikana ei tulisi vastaan yhteentörmäyksiä eri asioiden välillä.

– Mitä teet töiden vastapainoksi vapaa-ajalla?

Suurin osa vapaa-ajasta menee koiran ja hevosen kanssa puuhatessa. Koira vie aikaa päivittäin ja hevonen kolme kertaa viikossa, aina kolmisen tuntia kerrallaan. Eläinten kanssa ollessa ei voi oikein työasioita miettiä! Välillä käyn myös kuntotanssissa ja kuntosalilla. Tykkään tehdä asioita käsilläni, ja kotona ollessa usein leivon, neulon tai laitan ruokaa.

– Edellisen haastateltavan Aleksi Hiissan kysymys: Talvi lähestyy, käytkö laskettelemassa? Jos kyllä, niin suksilla vai laudalla, vai jollain muulla?

Suksilla tulee käytyä mäessä, ennen korona-aikaa ainakin Slovakiassa ja Italiassa. Suomessa pitää lähteä melkeinpä Rukalle asti, että pääsee oikeisiin rinteisiin.

– Mitä haluaisit kysyä seuraavalta haastateltavalta?

Mikä on suosikkijoululaatikkosi?

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä