Arvot

Luottamus

Luottamus ansaitaan teoilla, lupaukset pidetään ja tärkeät asiat hoidetaan. Puhdas omatunto on avain hyvään luottamukseen. Luottamusta synnyttää johdonmukaisuus suhteessa muihin ihmisiin. Luottamuksen ilmapiirissä voin olla oma itseni, virheetkin ovat ihan ok. 

Ihminen luottaa omaan osaamiseen, ja uskaltaa myös pyytää apua kun sitä tarvitsee. Yhteisön yritykset eivät kilpaile keskenään, jokainen pyrkii edistämään myös muita UF-yrityksiä omaa yritystä edistäessään. Myös siihen voi luottaa, että muut auttavat tiukan paikan tullen.

Yhdenvertaisuus ja yksilöllisyys

Kaikki ihmiset ja yritykset ovat yhdenvertaisia ja arvokkaita omalla tavallaan. Yritysten vahva identiteetti on vahvuus ja rikkaus. Arvostamme yksilöiden osaamista ja kannustamme sen kehittämiseen. Tunnistamme yksilön vahvuudet ja autamme heikkouksien kehittämisessä. Kaikkia kohdellaan tasapuolisesti. Johtajuuden tarve tunnistetaan yksilöllisyydestä huolimatta.

Armollisuus

Aina ei kerkeä, osaa tai muista. Palo ja intohimo yhdessä menestymiseen roihuaa kuitenkin vahvana. Jos ei yritä, ei myöskään tee virheitä, mutta virheistä opitaan.

Kuva United Founders -palkinnosta