Yritykset

Tutustu United Foundersin yrityksiin ja yrittäjiin!

Olen Arkkitehtikuvio Oy:n toimitusjohtaja ja yksi perustajista. Arkkitehtuuritoimistollemme on kertynyt yli 20 vuoden toimintamme aikana laaja-alainen kokemus erilaisista hankkeista. Toiminnassamme näkyy vahva arkkitehtuuriosaaminen sekä ajanmukainen näkemys. United Founders -yhteisön osana voimme tarjota asiakkaillemme monipuolisemmat arkkitehtipalvelut.

Katso videoesittelyni tästä!

— Kari O. Laine, rakennusarkkitehti

Laitila Arkkitehdit Oy​

Laitila Arkkitehdit tarjoamiin arkkitehtipalveluihin kuuluvat rakennushankkeiden pääsuunnittelu, arkkitehtisuunnittelu, sisustussuunnittelu sekä maankäytön suunnittelu ja kaavoitus. Laitila Arkkitehdit on liike-, toimitila- ja toimistorakennusten sekä teollisuus- ja erikoiskohteiden arkkitehtisuunnittelija sekä uudis- että korjaushankkeissa. Muun arkkitehtipalvelun ohella Laitila Arkkitehdeilla on myös pitkä kokemus asuntosuunnittelusta.

Parasta arkkitehdin työssä on ihmisten kohtaaminen ja se, miten asiakkaan kanssa yhdessä etsitään luovia ratkaisuja joskus ihan arkipäiväisiinkin asioihin ja toimintoihin. Paras mahdollinen lopputulos saavutetaan yhteistyössä, asiakasta kuunnellen. Parhaita projekteja ovat ne, joissa kumpikin osapuoli oppii toisiltaan jotakin uutta, joka avaa uusia näköaloja omaan työhön.

Olen kulkenut arkkitehdin polkua runsaan vuosikymmenen, josta toimiston peräsimessä vuodesta 2007. Matka on ollut antoisa ja mielenkiintoinen ja sen varrella olen saanut olla mukana useissa mielenkiintoisissa hankkeissa, kauppakeskusten, markettien, teollisuuslaitosten, hoivakotien kautta rakennusliikkeiden asuntotuotantoon ja kaavoitushankkeisiin. Niiden kautta olen oppinut, että asiakkaan syvällinen ymmärrys, kuunteleminen ja yksityiskohdista huolehtiminen ovat avain onnistuneeseen lopputulokseen.

Katso videoesittelyni tästä!

— Petteri Nikki, Arkkitehti SAFA

Paloturvasuunnittelu Block Oy

Paloturvasuunnittelu Block Oy on paloturvallisuuden kokonaisvaltainen suunnittelu- ja asiantuntijayritys, josta saat paloturvallisuuden kokonaissuunnitelmat, yksittäiset erityissuunnitelmat tai konsultointiapua oman tarpeesi mukaisesti. Tutustu tarkemmin paloteknisiin asiantuntijapalveluihimme!

Olen Paloturvasuunnittelu Block Oy:n suunnittelupäällikkö. Olen toiminut kiinteistö- ja suunnittelualan johtotehtävissä viimeiset 10 vuotta, viimeisimpänä perustamani paloturvallisuusalan suunnitteluun ja konsultointiin erikoistuneen yhtiön Novecom Oy:n toimitusjohtajana. Kokemusta on kertynyt monipuolisesti isoista liike-, toimisto- ja teollisuusrakennusprojekteista lukemattomiin pienempiin konsultointitehtäviin.

— Jarkko Tuuri, DI

SeedFund

Seedfundin taustalla on usean ihmisen palo yrittäjyyteen. Päätimme yhdistää osaamisemme ja jakaa kokemuksemme yritystoiminnan kehittämisestä rakennetun ympäristön parissa. Haluamme olla rakentamassa Suomen tulevaisuutta. 

Upeat ideat, kauniit sanat ja hienot unelmat yrittäjyydestä eivät saa jäädä ajatusten, sanomisten ja haaveiden tasolle. Haluamme, että juuri sinä panet toimeksi, ja tähän tarpeeseen loimme laadukkaan yrittämisen alustan ja turvasataman, SeedFundin. Mentoroinnin ja yhdessä tekemisen avulla saamme uudet yrittäjät viemään ideansa ja intonsa uudelle tasolle.


Serrasorte Oy

Serrasorte Oy:n monipuoliseen palveluvalikoimaan kuuluvat asbesti- ja haitta-ainekartoitukset, työnjohtopalvelut sekä koordinointipalvelut. Serrasorten työnjohtopalveluihin kuuluvat korjausrakentamisen työnjohto, kustannushallinta ja rakennettavuuden arviointi. Serrasorte tarjoaa koordinointipalveluita työturvallisuuteen, kosteudenhallintaan ja suunnittelun ohjaukseen liittyen.

Olen Serrasorte Oy:n toimitusjohtaja ja perustaja sekä United Foundersin perustajaosakas. Vuodesta 1996 alkaen tähän päivään saakka olen toiminut rakennustyömailla lähes kaikissa tehtävissä timpurista työpäällikköön. Työmaiden koko on vaihdellut aina miljardiluokan teollisuus- ja liikerakennuskohteista ulkomailla pieniin ravintolaremontteihin kotikulmilla. Kaikista niistä on löytynyt mielenkiintoisia haasteita ja detaljiikkaa ratkaistavaksi.

Erityisenä mielenkiinnon kohteena minulla on rakentamisprosessin tehostaminen. Mielestäni työsarkaa riittää sillä alueella aina henkilöstön ammatillisesta osaamisesta ja motivoinnista teknisen puolen valintoihin ja menetelmiin. Itselleni on tärkeää kunnioittaa toisen osaamista kaikilla tasoilla. Nostetaan yhdessä rakennusalan ammattitaidon arvostus takaisin takavuosien tasolle.

Asiakasprojekteissa toimin monipuolisesti asiakkaan asiantuntijana. Eritysosaamisalueitani ovat sopimustekniikka sekä rakenteiden ja rakennusmenetelmien taloudellinen arviointi.

— Jarkko Peltola, RI

Tahcon Oy

Tahcon on rakennuttajatoimisto, joka konsultoi erityisesti toimitila- ja liiketilarakentamista sekä kiinteistöosakeyhtiöitä. Olemme erikoistuneet projektinjohto- ja valvontatehtäviin sekä tahtituotantoon.

Keskitymme kumppanuuden ja luottamuksen synnyttämiseen tilaaja-urakoitsija -vastakkainasettelun sijaan. Uskomme, että rakennushanke onnistuu, kun asioista sovitaan selkeästi ja sovittuja asioita toteutetaan yhteisesti

Asiakaslupauksenamme on läpinäkyvä, sujuva ja sovitusti toteutuva rakennushanke, joka ei pääty riitelyyn. Hallitsemme tavanomaiset toteutusmuodot, jonka lisäksi olemme erikoistuneet yhteistoiminnallisiin toteutusmuotoihin, kuten projektiallianssiin. 

 Toimin projektinjohto- ja valvontatehtävissä erityisesti korjausrakentamiskohteissa. Hankkeet, joissa olen mukana, vaihtelevat julkisivukorjauksista ja linjasaneerauksista aina tennishallilaajennuksiin sekä projektialliansseihin. Erikoisosaamisenani ovat tahtituotannon suunnittelu ja käyttöönotto sekä lean-rakentamisen menetelmien hyödyntäminen hankkeiden johtamisessa. Aikaisempaa kokemusta minulta löytyy muun muassa rakennusmiehen ja rakennusalan tutkimusassistentin tehtävistä.

— Markus Nevalainen, DI

Takoi Yhtiöt Oy

Takoilta löydät raudanlujan joukon rakentamisen suunnittelun ja valvonnan ammattilaisia. Meiltä saat arkkitehti-, rakenne- ja talotekniikkasuunnittelun, rakennuttamisen, valvonnan palvelut sekä kiinteistöjen tarkastukset ja tutkimukset.

Saku on Takoin toimitusjohtaja sekä United Foundersin perustajaosakas. Sakun erityisen mielenkiinnon kohteena ovat modernin ajan johtaminen, projektinhallintamenetelmien kehittäminen ja ihmisten jatkuvan kehittymisen tukeminen. Asiakasprojekteissa Saku toimii rakennuttamis- ja valvontatehtävissä sekä projektinjohtajana.

Saku Harjunpää, RI, Executive MBA

Taloushallinto Koskelin Oy

Taloushallinto Koskelin Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia kirjanpidon ja palkkahallinnon palveluita kokeneiden osaajien johdolla, Visman sähköisiä Netvisor- ja Fivaldi -järjestelmiä hyödyntäen.