5.12.2023

Esittelyssä yritysyhteisön osaamispääoma-rahasto SeedFund

Kiinnostaako sinua yrittäminen, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle? Meillä United Foundersissa on kehitetty jo useita yrityksiä alkuvaiheesta seuraavaan. Yritysyhteisön osaamispääomarahasto SeedFund tarjoaa tukea liikeidean täsmentämiseen ja auttaa sinua esimerkiksi liiketoimintasuunnitelman viimeistelyssä. Kerromme seuraavassa miten tämä käytännössä toimii.

  1. Ole meihin yhteydessä ja kerro lyhyesti unelmistasi ja ideoistasi niin voimme edetä seuraavaan vaiheeseen. 
  2. Ensimmäinen yhteinen tapaamisemme. Tässä vaiheessa tutustumme toisiimme ja ideoimme yhdessä liiketoimintaa unelmiesi pohjalta.
  3. Seuraavassa vaiheessa käymme toden teolla ideasi kimppuun ja jalostamme sitä yhdessä kohti liiketoimintasuunnitelmaa.
  4. Liiketoimintasuunnitelma valmistuu. Vastuu siirtyy entistä enemmän sinulle, kun laadit unelmiasi tukevan liiketoimintasuunnitelman. Autamme sinut maaliin.
  5. On tullut aika perustaa yritys ja autamme sinut yrittämisen alkuun. Käytettävissäsi ovat koko United Foundersin osaaminen, toimintamallit ja resurssit.
  6. Tuemme yritystäsi strategisten tavoitteiden saavuttamisessa ja vaiheittain tapahtuvassa itsenäistymisessä.

Jos mielenkiintosi heräsi, ota yhteyttä lomakkeen kautta tai soita Sakulle! Myös sähköposti on toimiva väline. 041 515 2505 tai saku.harjunpaa@unitedfounders.fi

Lue lisää SeedFundista nettisivuilta: www.seedfund.fi

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä