10.10.2023

Yritysyhteisö kasvaa ja kehittyy

Reilut seitsemän vuotta sitten lähdimme rakentamaan yrittämisen alustaa ja yhteisöä United Foundersia. Kokonaan uusi toimintamalli ja konsepti hurmasi ja innosti mukaan aivan loistavaa porukkaa. Kiinteistöalan asiantuntijapalveluiden (Laitila ArkkitehditTakoi YhtiötPaloturvasuunnittelu Block OyArkkitehtikuvio OYTahcon Oy, Serrasorte Oy) rinnalle kokonaiseksi ekosysteemiksi kasvaneelle alustalle olemme saaneet myös taloudenhallinnanpalvelut (Taloushallinto Koskelin Oy) sekä osaamispääomarahaston SeedFund.fin (RX Enterprise OyPeiDei).

Yrittäminen ja omistajuus innostivat yritysyhteisön perustajäsenen Saku Harjunpään hakeutumaan muutama vuosi sitten yrittäjyyden jatko-opintojen pariin Lappeenrannan Teknilliseen yliopistoon. Lopputyössä Saku syvensi osaamistaan omistajuudesta ja UF:stä konseptina (Hyvä omistaja – United Founders lisäarvoa tuottavana omistajana).

Jatko-opintojen valmistuttua Sakulla on paljon uusia ajatuksia ja virtaa toiminnan kasvattamiseen. Olisitko sinä mahdollisesti seuraava mukaan liittyjä? Jos yrittäminen yhteisössä kiinnostaa, ota yhteyttä jo tänään: Saku Harjunpää, saku.harjunpaa@unitedfounders.fi tai soittamalla 041 515 2505

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä