1.3.2021

Niko Oksa aloittaa UPJ:n toimitusjohtajana

Niko Oksa

TIEDOTE 1.3.2021

Nimityksen taustalla on vahva halu panostaa UPJ:n liiketoiminnan kehittämiseen. Yritys on osa United Founders -yritysyhteisöä. UPJ keskittää osaamisensa ja voimavaransa ammattimaisten kiinteistöomistajien sekä julkishallinnon rakennus- ja kiinteistökehityshankkeisiin.

United Foundersin Saku Harjunpää:
”Niko on ihmisenä kultaa ja ammattilaisena rautaa. Tehtävään on valmistauduttu nyt reilun vuoden ajan United Foundersin konseptoitua toimitusjohtajapolkua kulkien ja matka jatkuu. Uuden roolin myötä pystyn itse keskittymään jatkossa entistä enemmän sekä Nikon tukemiseen että koko UF-yhteisön kehittämiseen sekä omistajuus- ja hallitustyöskentelyyn.”

Asiakasrajapinnassa kuin kotonaan viihtyvä Niko on ollut osa Valiorakennuttajia jo vuoden 2017 toukokuusta alkaen. Hän on monille Valiorakennuttajien asiakkaille entuudestaan tuttu etenkin asunto-osakeyhtiöiden korjaushankkeiden projektinjohto- ja valvontatehtävistä.

”Tulin Valiorakennuttajille pian yrityksen perustamisen jälkeen, ja olen alusta alkaen päässyt osallistumaan liiketoiminnan kehittämiseen projektityöskentelyn ohella. Hyppään luotsin paikalle innokkaana ja varmistan, että jatkossa Tahcon on luotettavin kumppani asiakkaiden tavoitteiden saavuttamiseen. Jatkan edelleen aktiivisesti projektien parissa, missä pääsen antamaan parastani asiakkaillemme myös henkilökohtaisella tasolla.”

Lisätietoja antaa:
Niko Oksa, niko.oksa@tahcon.fi, p. 050 442 2220

Niko Oksa, Valiorakennuttajat ja UPJ

United Foundersilta löytyy rakennus- ja korjaushankkeeseen ryhtyvälle kaikki tarvittavat asiantuntijapalvelut. Ota rohkeasti yhteyttä – käytössäsi koko yhteisömme asiantuntemus!

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä