1.3.2021

Niko Oksa aloittaa Valiorakennuttajat Oy:n ja UPJ Helsinki Oy:n toimitusjohtajana

Niko Oksa

TIEDOTE 1.3.2021

Nimityksen taustalla on vahva halu panostaa sekä Valiorakennuttajien että UPJ:n liiketoiminnan kehittämiseen. Molemmat yritykset ovat osa United Founders -yritysyhteisöä, ja selkeytämme yritysten liiketoiminta- ja erityisosaamisalueita nimityksen myötä. Muutoksilla ei ole vaikutusta Valiorakennuttajien tai UPJ:n jo käynnissä oleviin projekteihin.

Jatkossa Valiorakennuttajat huolehtii taloyhtiöiden korjausrakennushankkeiden kokonaisvaltaisesta projektinjohtamisesta sekä työmaa-aikaisesta valvonnasta, kun taas UPJ keskittää osaamisensa ja voimavaransa ammattimaisten kiinteistöomistajien sekä julkishallinnon rakennus- ja kiinteistökehityshankkeisiin.

United Foundersin Saku Harjunpää:
”Nikolla on juuri ne ominaisuudet, joita yhtiöiden uudistuneiden strategioiden toteuttaminen edellyttää. Niko on ihmisenä kultaa ja ammattilaisena rautaa. Tehtävään on valmistauduttu nyt reilun vuoden ajan United Foundersin konseptoitua toimitusjohtajapolkua kulkien ja matka jatkuu. Uusien roolien myötä pystyn itse keskittymään jatkossa entistä enemmän sekä Nikon tukemiseen että koko UF-yhteisön kehittämiseen sekä omistajuus- ja hallitustyöskentelyyn.”

Asiakasrajapinnassa kuin kotonaan viihtyvä Niko on ollut osa Valiorakennuttajia jo vuoden 2017 toukokuusta alkaen. Hän on monille Valiorakennuttajien asiakkaille entuudestaan tuttu etenkin asunto-osakeyhtiöiden korjaushankkeiden projektinjohto- ja valvontatehtävistä.

”Tulin Valiorakennuttajille pian yrityksen perustamisen jälkeen, ja olen alusta alkaen päässyt osallistumaan liiketoiminnan kehittämiseen projektityöskentelyn ohella. Valiorakennuttajien ja UPJ:n palvelukattaus on lähellä toisiaan, joten on luontevaa viedä molempia liiketoimintoja rinnakkain eteenpäin. Hyppään luotsin paikalle innokkaana ja varmistan, että jatkossakin molemmat yritykset ovat omille asiakaskunnilleen luotettavin kumppani tavoitteiden saavuttamiseen. Jatkan edelleen aktiivisesti projektien parissa, missä pääsen antamaan parastani asiakkaillemme myös henkilökohtaisella tasolla.”

Lisätietoja antaa:
Niko Oksa, niko@valiorakennuttajat.fi, p. 050 442 2220

Niko Oksa, Valiorakennuttajat ja UPJ

United Foundersilta löytyy rakennus- ja korjaushankkeeseen ryhtyvälle kaikki tarvittavat asiantuntijapalvelut. Ota rohkeasti yhteyttä – käytössäsi koko yhteisömme asiantuntemus!

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä