15.3.2023

Yritysuutisia: Takoi

Yritysyhteisö United Foundersin tarina alkoi kuusi vuotta sitten yksinkertaisesta ajatuksesta: haluttiin luoda osaavien tekijöiden tiivis, joustava ja osaava yhteenliittymä, joka haastaisi rakennusalan perinteiset toimintatavat. Niinpä United Founders keräsi alan parhaat ja kirkkaimmat mielet ja lähti yhdessä hanke hankkeelta rakentamaan tulevaa.

Kuuden yhteisen vuoden ja lukemattomien projektien avulla syntyi yhteenhitsaantunut ja motivoinut UF-yhteisö. United Founders kasvoi 15 yrityksen ja yli 90 rakennusalan ammattilaisen yhteenliittymäksi. Yhteisen matkan varrella viisi yritystä yhdistyivät saumattomaksi kokonaisuudeksi, joka tarjosi asiakkailleen rakentamisen suunnittelua ja valvontaa. Siksi luonnollisena seuraavana askeleena olikin jakaa yhteisten projektin lisäksi myös yhteinen nimi.

Takoi yhdistää VisioPlan Talotekniikan, VisioPlan Sähkön, Valiorakennuttajat, Plan B Korjaussuunnittelupalvelut sekä uuden syntyneen yrityksen, Takoi Arkkitehdit, yhdeksi yhtenäiseksi toimijaksi.

Jatkossa Takoi palvelee asiakkaitaan yhä yhtenäisemmin, tiiviimmin ja kokonaisvaltaisemmin. Takoi on joukko rakentamisen ammattilaisia, jotka kehittävät yhä parempaa ja kestävämpää Suomea. Tarinamme ytimessä on nyt ja tulevaisuudessa meidän yhteisömme.

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä