16.10.2020

Viikon kasvo: Tuulia Posti

Tämän viikon kasvomme on United Foundersin assistentti Tuulia Posti!

– Työsi pähkinänkuoressa?

Hoidan HR-tehtäviä, laskutan, valmistelen tarjouksia ja teen projekteihin liittyviä hallinnollisia tehtäviä toiminnanohjausjärjestelmässä. Olen ollut myös mukana järjestämässä kesäjuhlia, pikkujouluja ja muita yrityksen tilaisuuksia. Työn ohessa viimeistelen liiketalouden opintojani Otaniemen Laureassa ja valmistun tradenomiksi keväällä 2021.

– Olet ollut United Foundersilla kohta vuoden. Miten kuvailisit UF:ää työpaikkana? Miten UF mielestäsi eroaa muista työpaikoista, joissa olet ollut?

UF on tosi rento työyhteisö, mutta kyllä täällä on ihan tekemisen meininki silloin kun töitä tehdään. Aiemmista työpaikoistani UF eroaa ainakin yrityksen iän osalta, sillä en ole aikaisemmin työskennellyt näin nuoressa yrityksessä. Aikaisemmat työnantajani ovat olleet Kesko, McDonald’s ja Trainers’ House.

– Mitä olet oppinut assistentin tehtävistä kuluneen vuoden aikana?

Vaikka mitä! Esimerkiksi laskutusta en ole tehnyt ennen tätä työtä, ja nyt olen saanut siihen liittyviä tehtäviä yhä enemmän omalle vastuulleni. Olen myös oppinut priorisoimaan tekemisiäni ja työskentelemään aiempaa itsenäisemmin. Aiemmin itselleni vieraasta rakennusalasta olen myös oppinut paljon.

– Mitä teet töiden vastapainoksi vapaa-ajalla?

Koiran kanssa tulee lenkkeiltyä ja sen lisäksi minulla on myös juoksutekniikkakoulu meneillään. Näiden ohella käyn satunnaisesti futistreeneissä ja -peleissä. Viime viikonloppuna pelasin joukkueeni kanssa harrastejoukkueiden turnauksessa Palis Cupissa Helsingissä. Tykkään myös käydä kavereiden kanssa kokeilemassa erilaisia ravintoloita. Yksi lemppareistani on Töölössä sijaitseva vietnamilainen Lie Mi.

– Haluatko kertoa vielä jotain muuta itsestäsi?

Olen harrastanut ratsastusta 15 vuotta. Olen aloittanut harrastuksen ponitalutuksesta Espoon Tapiolassa kolmivuotiaana. Sen jälkeen minulla on ollut esimerkiksi vuokrahevosia yksityistalleilla. Ehdin myös kilpailla esteratsastuksessa seuratasolla kymmenisen vuotta. On hienoa tehdä onnistuneesti yhteistyötä niin ison eläimen kanssa, ja ratsastuksessa tulee myös vietettyä paljon aikaa ulkona.

– Edellisen haastateltavan kysymä kysymys: Mikä on villein unelmasi?

Juuri nyt näitä villejä unelmia on kaksi: että keittiöremonttini olisi valmis ja että valmistuisin ammattikorkeakoulusta.

– Mitä haluaisit kysyä seuraavalta haastateltavalta?

Mikä on inhokkiruokasi?

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa LinkedInissä